Verkocht Starters Woning in Oost-Souburg  € 219.000 k.k.

Verkocht Starters Woning in Oost-Souburg € 219.000 k.k.

Te Koop Molenweg 62  Oost-Souburg

Deze ruime tussenwoning heeft een ruim 9,5 meter diepe tuin met stenen berging en vrije poort. Deze woning met kunststof kozijnen, rolluiken en 4 goede slaapkamers is prettig gelegen in een woonwijk met alle voorzieningen op loopafstand. Sinds 2009 zijn de zolderverdieping met vaste trap gerealiseerd v.v. een ruime 4e slaapkamer, dakisolatie, HR-combiketel en extra dakramen. Ook is een open keuken gerealiseerd met inbouwapparatuur van Miele en Bosch. Een ideale eengezinswoning voor starters tegen aantrekkelijk lage maandlasten!

Indeling van de woning:

Begane grond: entree, tochtportaal met meterkast, hal met vaste kasten, toilet met wandcloset en wastafel, doorzon woonkamer, houten vloeren en open keukenopstelling  diverse kasten en inbouwapparatuur t.w.; gaskookplaat, afzuiging, koelkast, oven en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers v.v. laminaatvloeren; 1 met kastenwand met schuifdeuren, badkamer met wastafelmeubel, wandcloset, douchecombinatie..

Zolderverdieping: overloop met dakraam, HR combiketel en wasmachine aansluitingen, ruime 4e slaapkamer onder de geïsoleerde kap met 2 dakramen en ruime bergruimte.

 

Ligging en bereikbaarheid

Op loopafstand van het centrum en scholen

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is per direct beschikbaar

Koopcondities

Vraagprijs: 219.000 kosten koper
Aanvaarding: per direct

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Wij Kopen Vastgoed.com niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkocht Recreatiewoning

Verkocht Recreatiewoning

Op loopafstand van het strand 

Op een prachtige locatie aan de Landingsweg, gelegen aan de voet van de Westerschelde, op loopafstand van het strand bieden wij deze prachtige vrijstaande recreatiewoning aan. De woning is gelegen op eigen grond en is vrij van parkkosten. Deze bungalow is geschikt voor 4 personen en staat op een ruim perceel van maar liefst 350m2.

Het is een prima onderhouden recreatiewoning welke grotendeels is voorzien van kunststof goten, ramen en deuren.

 Indeling van de woning:

Woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, toilet, badkamer met douche, ruime bergruimte met wasmachineaansluiting en wastafel.

Naast de woning staat een kunststof berging en achter de woning staat een ruime mancave met terras.

 

 

Bij het pand zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, parkeerplaatsen zijn op 100 m loopafstand.

Ligging en bereikbaarheid

Op loopafstand van de Westerschelde, camping Scheldeoord 

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van;

Koopcondities

Vraagprijs: 119.000 kosten koper 
Aanvaarding: 2020

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Wij Kopen Vastgoed.com niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Te Koop Restaurant € 425.000,- k.k.

Te Koop Restaurant € 425.000,- k.k.

A1 locatie in Zierikzee 

Op het mooiste plein in Zierikzee, gelegen aan de Korte Groendal 2-6,  vindt u 2 beleggingspanden in verhuurde staat. Het pand bestaat uit een restaurant inclusief een ruime bovenwoning. De huurwaarde is 36.000 euro per jaar. Object is ook om te vormen tot twee woningen, de waarde is dan flink hoger.
Huurder is uit te kopen.

Metrages commerciële ruimte

Eigen grond  200m2                                                                                                                                                                                                                                      Restaurant 200m2                                                                                                                                                                                                                                            Woning 200m2

Parkeren

Bij het pand zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, parkeerplaatsen zijn op 100 m loopafstand.

Ligging en bereikbaarheid

Havenstad Zierikzee heeft een rijke historie en meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad. Zierikzee had al in het begin van de 15e eeuw een belangwekkend silhouet met muren, poorten, kerken, toren en molens. Veel daarvan is nu nog te zien. Zierikzee behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentensteden. Een stadswandeling strekt zeer tot aanbeveling. Tussen al die mooie panden die u op deze wandeling tegenkomt liggen ook tal van winkels. Zierikzee heeft een gevarieerd winkelaanbod met, naast een aantal grotere ketens, ook veel zelfstandige ondernemers met onder andere mooie boetieks waar je goed kunt slagen voor kleding en sieraden. Rust daarna uit op een van de terrassen aan het Havenplein, of ga wat eten met uitzicht op de Haven.

 

Bestemmingsplan

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van;

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag
Aanvaarding: in overleg

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Wij Kopen Vastgoed.com niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkocht    Woon/Winkelpand  Burgh Haamstede

Verkocht Woon/Winkelpand Burgh Haamstede

Vrijstaand woon-/winkelpand gelegen aan de Ring van het dorp Burgh.
Wij bieden te koop aan, dit woon-/winkelpand op 200m2 grond gelegen op een zeer goede locatie aan de doorgaande Kerkstraat die geldt als de entree van het gezellige dorp Burgh. Mede door deze zichtlocatie leent het object zich voor uiteenlopende doeleinden als detailhandel, wonen en/of dienstverlening. Laatstelijk is het winkelpand van circa 60 m2 in gebruik geweest als slagerij, dit deel van het pand heeft een frontbreedte van circa 5 m. Er bevinden zich achter het pand nog een magazijn (38 m2) en een slachthuis (46 m2). De bovenwoning is voorzien van standaard sanitair, keukenopstelling en dakterras. Aan de voorzijde grenst het object aan een trottoir en voldoende publieke parkeergelegenheden. Kortom een mooie mogelijkheid op een goede locatie!
Winkelruimte
Via de entree aan de Kerkstraat is de winkelruimte bereikbaar. Deze winkelruimte is thans ingericht met een koeltoonbank en is voorzien van een systeemplafond met inbouwspots. Vanuit de winkel is een portaal bereikbaar met hier toegang naar een werkruimte met koelcel, de vaste trap naar het bovenliggend appartement en de meterkast. Achter de winkel is ook nog een pantry/kantine gelegen met toilet, cv-opstelling (Nefit) en buitenom naar de binnenplaats. Deze binnenplaats is vanaf de openbare weg (De Ring) via een achterom bereikbaar. Hier bevinden zich de bijgebouwen die in gebruik waren als magazijn, koelcel en slachthuis.
Bovenwoning
De bovenwoning is bereikbaar via de vrije achterom. Via een vaste trap is de overloop bereikbaar met toegang tot de eenvoudige keuken met aanrecht in rechte opstelling voorzien van apparatuur waaronder een 4-pits gasstel, vaatwasser en koelkast. De woonkamer met eetgedeelte heeft toegang tot een dakterras, een badkamer met toilet, ligbad en wastafel en een slaapkamer met vaste kastwand. De tweede verdieping is ingericht als bergzolder met hier de cv-opstelling.
Buitenterrein
Het achterliggende gedeelte is bereikbaar via vrije achterom. Hier bevinden zich de bijgebouwen die gebruikt werden als magazijn en slachthuis. Bestemmingsplan Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “detailhandel” evenals “dienstverlening” en “wonen”.

Klussers opgelet!
De mogelijkheid bestaat om van dit pand twee woningen te maken, het is casco in goede staat dus dan wordt het alleen binnen renoveren. Met de zeer aantrekkelijke vraagprijs van 249.500,- is dat natuurlijk heel goed te doen!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Te Koop  Weegbrug-Huisje

Te Koop Weegbrug-Huisje

Te Koop Uniek Monumentaal Weegbrug-Huisje  

Karakteristieke  BEDIENINGSGEBOUWTJE voor de weegmeester.

Dit gebouwtje is éénlaags onder plat dak en opgetrokken uit baksteen met metselwerk in halfsteens verband. Aan de voorzijde is het gebouwtje voorzien van vier geschakelde 4-ruitsvensters met houten kozijnen. Boven de vensters een bord met de aanduiding: “max 25.000 kg”. Aan de rechter zijgevel bevindt zich een houten deur met links daarvan een vierkant venster. Het gebouwtje dient gerenoveerd te worden.

De daadwerkelijke weegbrug bestaat uit een samengesteld weegdek van dubbele met houten planken belegde platen in een ijzeren constructie, omkaderd door een betonnen rand.

Het weegdek kan benaderd worden vanaf de openbare weg via een korte VENTWEG van authentieke betonplaten met een langwerpig PERRON ter afscheiding van de openbare weg.

Waardering
De weegbrug is van algemeen belang.
De weegbrug heeft enige architectuurhistorische waarde vanwege de bouwtechniek. Ook heeft het gebouw cultuurhistorische waarde als voorbeeld van de geschiedenis van de landbouwsector, in het bijzonder van de handel en het transport van landbouwproducten. Daarnaast heeft het gebouw ensemblewaarde met de nabij gelegen tramremise en andere bouwkundige relicten die de geschiedenis van dit verkeersknooppunt weerspiegelen. Ook is de weegbrug gaaf bewaard gebleven, met inbegrip van de ventweg met betonnen platen. Tenslotte is de weegbrug typologisch gezien betrekkelijk zeldzaam.
De weegbrug is van gemeentelijk belang vanwege de architectuurhistorische waarde, cultuurhistorische waarde, ensemblewaarde, gaafheid en zeldzaamheid.

Ligging en bereikbaarheid:

Adres: Draaibrugseweg ONG

Plaats: Aardenburg (Draaibrug)
Jaar van bouw of aanleg: circa 1920
Architect/ontwerper: onbekend
Beschermde onderdelen: objectbescherming van het bedieningsgebouwtje en betonnen ventweg met perron

Opleveringsniveau: In huidige staat.

Prijs: 25.000,–