1. Home
  2.  | 
  3. Project
  4.  | In stille verkoop – SUCCESVOL VERKOCHT

In stille verkoop – SUCCESVOL VERKOCHT

Multifunctioneel woon/werkpand in de stille verkoop in het centrum van Yerseke. Het woon/werkpand heeft een begane grond en een bovenverdieping. De begane grond biedt diverse mogelijkheden, zowel kantoor, wonen en detailhandel zijn toegestaan.

Het pand is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Yerseke. Naast de commerciële ruimte op de begane grond behoort het realiseren van een bovenwoning op de eerste verdieping tot de mogelijkheden.

Metrages commerciële ruimte

Begane grond: circa. 165 m2 BVO
1e verdieping: circa. 135 m2 BVO

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Albert Besuyen 06-33961084.

Parkeren

Bij het pand zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, parkeerplaatsen zijn op 50 m loopafstand en zijn volledig gratis.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand ligt midden in het centrum, op een absolute A1 locatie. De ruimte wordt omringd door diverse horeca en winkel gelegenheden. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen.
Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend.

Bestemmingsplan

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van;
• Wandradiatoren
• CV – installatie
• Glazen pui
• Brandpreventiemiddelen
• Internet- en telefonieaansluiting

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag
Aanvaarding: in overleg

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Wij Kopen Vastgoed.com niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.