1. Home
  2.  | 
  3. Project
  4.  | Verkocht Woon/Winkelpand Burgh Haamstede

Verkocht Woon/Winkelpand Burgh Haamstede

Vrijstaand woon-/winkelpand gelegen aan de Ring van het dorp Burgh.
Wij bieden te koop aan, dit woon-/winkelpand op 200m2 grond gelegen op een zeer goede locatie aan de doorgaande Kerkstraat die geldt als de entree van het gezellige dorp Burgh. Mede door deze zichtlocatie leent het object zich voor uiteenlopende doeleinden als detailhandel, wonen en/of dienstverlening. Laatstelijk is het winkelpand van circa 60 m2 in gebruik geweest als slagerij, dit deel van het pand heeft een frontbreedte van circa 5 m. Er bevinden zich achter het pand nog een magazijn (38 m2) en een slachthuis (46 m2). De bovenwoning is voorzien van standaard sanitair, keukenopstelling en dakterras. Aan de voorzijde grenst het object aan een trottoir en voldoende publieke parkeergelegenheden. Kortom een mooie mogelijkheid op een goede locatie!
Winkelruimte
Via de entree aan de Kerkstraat is de winkelruimte bereikbaar. Deze winkelruimte is thans ingericht met een koeltoonbank en is voorzien van een systeemplafond met inbouwspots. Vanuit de winkel is een portaal bereikbaar met hier toegang naar een werkruimte met koelcel, de vaste trap naar het bovenliggend appartement en de meterkast. Achter de winkel is ook nog een pantry/kantine gelegen met toilet, cv-opstelling (Nefit) en buitenom naar de binnenplaats. Deze binnenplaats is vanaf de openbare weg (De Ring) via een achterom bereikbaar. Hier bevinden zich de bijgebouwen die in gebruik waren als magazijn, koelcel en slachthuis.
Bovenwoning
De bovenwoning is bereikbaar via de vrije achterom. Via een vaste trap is de overloop bereikbaar met toegang tot de eenvoudige keuken met aanrecht in rechte opstelling voorzien van apparatuur waaronder een 4-pits gasstel, vaatwasser en koelkast. De woonkamer met eetgedeelte heeft toegang tot een dakterras, een badkamer met toilet, ligbad en wastafel en een slaapkamer met vaste kastwand. De tweede verdieping is ingericht als bergzolder met hier de cv-opstelling.
Buitenterrein
Het achterliggende gedeelte is bereikbaar via vrije achterom. Hier bevinden zich de bijgebouwen die gebruikt werden als magazijn en slachthuis. Bestemmingsplan Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “detailhandel” evenals “dienstverlening” en “wonen”.

Klussers opgelet!
De mogelijkheid bestaat om van dit pand twee woningen te maken, het is casco in goede staat dus dan wordt het alleen binnen renoveren. Met de zeer aantrekkelijke vraagprijs van 249.500,- is dat natuurlijk heel goed te doen!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.